Home Tanıtım İzmirin Gözdesi Foça Otel 1887
İzmirin Gözdesi Foça Otel 1887

İzmirin Gözdesi Foça Otel 1887

42
0

Tatil denilince ilk akla gelen yerlerden birisi Foça’dır. Ege mutfağının güzel yemekler, muhteşem sahili ve sıcak insanlarıyla dolu Foça’da harika zamanlar geçirebilirsiniz. İzmir’in ünlü Turizm beldelerinden biri olan Foça’ya her yıl binlerce turist geliyor. Yerli ve yabancı tüm halkın tatil için seçtiği harika yerlerden birisidir. Tarih dokusunu bugüne başarmış bir şehirdir. Foça tatil beldesine ayak bastığınız an tüm güzellikleri görmeye başlıyorsunuz.

Tatil beldesinde her zevke olduğu kadar her bütçeye uygun oteller bulabilmenizde mümkündür. İsterse butik isterseniz de apart tarzı otellerde tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Güler yüzlü işletmeciler, gelen misafirlerine konforu en güzel şekilde yaşatmaya çalışıyor. Tatil yapmak istediğiniz an İzmir’in gözdesi Foça Otel 1887’de konaklama fırsatı yaşayabilirsiniz. Adını geçmişten tarihten alan harika otelde istediğiniz süreye kadar kalabilirsiniz. Rahat ve konforlu yatakları, harika yemekleri ve servis hizmetleriyle mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri oluyor. Gelen ziyaretçiler aldıkları hizmetlerden sonra memnuniyetlerini dile getiriyor.

İzmir’in gözdesi Foça Otel 1887 Ayrıcalıkları

Otelde çok güzel şekilde serinleyebileceğiniz büyük bir havuzu var. Odanızdan baktığınızda direk olarak havuzu görüyorsunuz. Havuzun masmavi suyu bile huzura kavuşmanız için yetiyor. Ayrıca işletmenin anne kahvaltısı, kafeteryaları, El İşi Ev İşi Dükkanı, Bisiklet İmkanı, Anne Keki ve Çay İkramı var. Kısaca bakıldığında bir gününüzü dolu dolu geçirebileceğiniz tüm imkanlar sunuluyor.

Otel 1887 Rezervasyon

Otele geldiğiniz zaman sanki kendini evinizdeymiş gibi hissediyorsunuz. Çünkü tüm rahatlığı en güzel şekilde sunuyor. Güler yüzlü çalışanlardan bir şey istediğiniz zaman anında getiriyorlar. Kaliteli hizmetlerini her an vermektedirler. Denize yakın bir konumda olduğundan dolayı hemen gidebiliyorsunuz. İster havuz isterseniz de deniz keyfini yaşayabiliyorsunuz. Eğer ki dinlendirici bir tatil yapmayı planlıyorsunuz Foça’nın en iyi mekanında yer almalısınız. Son derece şirin bir yerdir. Ailenizle ya da birlikte olduğunuz kişiyle gelerek tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Tüm bu kaliteli hizmetlerden yararlanmak adına önceden yerinizi ayırtabilirsiniz. Bunun için rezervasyon işlemlerinizi yapabilirsiniz. Üstelik otele kaç kişi gelmek istiyorsanız da belirtmeniz yeterli oluyor. Dilediğiniz zamana kadar 18817 Otel’de konaklayabiliyorsunuz. Tatilin keyfini çıkarma şansına sahip oluyorsunuz.

(42)

omerbozalan 1981 doğumluyum. Üniversite eğitimimi, Sakarya Ünv. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliğini bitirerek tamamladım. Ayrıca C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanıyım. 2014 Nisan ayında Adobe Dreamweaver CS6 Kitabımı yayınlayarak tüm bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Kendimi Web Tasarım, Grafik Tasarım, Donanım konusunda hâlâ geliştirmekteyim.