
Flash Guide Layer Kullanımı|Animasyon Yapımı
19
6
Merhaba arkadaşlar, bu flash dersimizde guide layer (klavuz layer) kullanarak animasyon yapımını anlattım. Flash derslerde guide işlemi önemli bir yer tutmaktadır. İşte öğrencilerim için derste çekimini yaptığım bu dersle, guide layer mantığını anlayacaksınız. Anlamadığınız bir nokta olduğunda bu konu başlığı altında sorularınızı iletebilirsiniz. Kolay gelsin.
(19)
omerbozalan
1981 doğumluyum. Üniversite eğitimimi, Sakarya Ünv. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmeni bitirerek tamamladım. Ayrıca C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanıyım.
2014 Nisan ayında Adobe Dreamweaver CS6 Kitabımı yayınlarak tüm bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Kendimi Web Tasarım, Grafik Tasarım, Donanım konusunda hâlâ geliştirmekteyim.
Yorum(6)
Yorum bırakın Cevabı iptal et
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Hocam Birde Flash İle Reklam Yapımını Gösterseniz Süper Olur…
bilgilerinizi paylaşmanız harika birşey teşekkür ederim
Burak arkadaşım çok teşekkür ederim. Çok sağol.
Ömer bey merhaba yeni bir wordpres blog sitesi yapıyorum sizin video bilgilerinizden alıntı yaparak sizin adınıza bilgi vermek istiyorum hem sizin reklamınızı yapmak hemde sitemde sizin adınıza paylaşımda bulunmak isterim sizde uygun görürseniz ?
Murat arkadaşım alıntı yaptığınızı belirttikten sonra istediğiniz gibi yayımlayabilirsiniz. kolay gelsin.
Belirticem ömer bey zaten videoda sizin isminiz site adresiniz yazıyor önemli olan husus benim için bilgi vermek Teşekkür ederim şimdiden 🙂