Home Tanıtım 2019 Black Friday İndirimleri

2019 Black Friday İndirimleri

40
0

2019 Black Friday İndirimleri

Kara Cuma 2019 İndirimleri 2019 Yılında Ne Zaman, Hangi Ürünler Alınabilir?

Dünyayı kasıp kavuran Black Friday indirimleri 2019 yılında yine Teknosa'da binlerce üründe sizi bekliyor! Amerika'da başlayan ve dünyayı saran Black Friday fenomeni, genellikle kasım ayının son Cuma gününe denk geliyor. Black Friday kapsamında dünya çapında birçok marka ürünlerinde görülmemiş kampanyalar, indirimler, ödeme avantajları ve kargo imkanlarını tüketiciye sunuyor. Yılın sonuna yaklaşırken yapılan bu dev kampanyalar da tüketiciye gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceği imkanlar tanıyor. Yıl boyunca almak isteyip de alamadığınız, pahalı bulduğunuz, ihtiyacınız olan her şeyi Black Friday indirimleri ile tek seferde rahatlıkla alabilirsiniz. Black Friday‘de kampanyaya girecek ürünler Teknosa'nın cazip ödeme avantajlarına ek olarak indirimler, çeşitli kampanyalar ve kargo avantajlarıyla satın almak istediğiniz her şeyi ulaşılabilir kılıyor. Kaçırmak istemediğiniz bu avantajlar yüzlerce marka ve ürün kategorisinde, binlerce üründe sizi bekliyor. Akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, kulaklıklar, buzdolapları, çamaşır makineleri, mutfak robotları, fırınlar ve aklınıza gelebilecek daha birçok üründe inanılmaz inanılmaz kampanyalar ve indirimler sizi bekliyor olacak. Evinizde eksik olduğunu hissettiğiniz tüm elektrikli aletler, küçük mutfak aletleri, elektrikli kişisel bakım ürünlerini yenilemek ya da tamamlamak için Black Friday fırsatlarını sakın kaçırmayın. Teknosa'nın ev sahipliği yaptığı Apple, Samsung, Huawei, Dyson, LG, Philips, Sony, Vestel, Arçelik gibi ünlü, yerli ve yabancı markaların telefonlarına, tabletlerine, akıllı saatlerine, elektrikli süpürgelerine, beyaz eşyalarına ve küçük ev aletlerine kaçırılmaz fırsatlarla sahip olmak için gözünü açık tutun ve Teknosa'nın Tekno Cuma indirimlerini kaçırmayın! Peki Black Friday bu sene hangi gün olacak? Black Friday‘de sizi ne gibi fırsatlar bekliyor? Black Friday avantajları nasıl olacak ne gibi kolaylıklar sağlayacak? Teknosa'da Tekno Cuma'da sizi ne gibi kampanyalar ve fırsatlar bekliyor? Black Friday alışverişi en verimli nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin, siz de yılın en indirimli gününe nasıl hazırlanabileceğinizi ve fırsatları nasıl toplayabileceğinizi öğrenin!

Black Friday İndirimleri Ne Zaman?

Kara Cuma indirimleri 2019 yılında 29 Kasım günü başlayacak. 2019 yılının en büyük ve son indirim günlerinden olacak olan Black Friday, 2019 senesini en güzel indirimler ve alışverişlerle bitirmenizi sağlayacak! Black Friday'in benzersiz avantajları yıl boyunca ertelediğiniz ihtiyaçlarınızı karşılamak için benzersiz bir fırsat. Uzun zamandır ekranı kırılan telefonunuzu yenilemeyi, yepyeni LED ekran ve yüksek çözünürlüklü bir televizyon almayı, ya da artık eskisi kadar iyi yıkamayan bulaşık makinenizi değiştirmeyi bütün yıl ertelediyseniz, Black Friday‘de onu yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Black Friday indirimleri ile bütün ertelediğiniz ihtiyaçlarınızı büyük fırsatlar ve indirimler ile gönül rahatlığı ile karşılayabilirsiniz. Black Friday tabiki istekleriniz için de size aynı fırsatı sunuyor! Uzun zamandır gözünüze kestirdiğiniz diz üstü bilgisayar, mükemmel ses kalitesi olan bir kulaklık ya da akıllı saat gibi sahip olmayı dilediğiniz ne kadar ürün varsa Black Friday‘de onlar da müthiş kampanyalar ile kolayca ulaşılabilecek. Balck Friday sizi güldürdüğü kadar sevdiklerinizi de güldürecek! Sevdikleriniz için hediye almanın en avantajlı günü olan Tekno Cuma'da, yıl içinde vermek istediğiniz hediyeleri de en uygun fiyata satın alabilirsiniz! Müthiş karne hediyeleri olacak akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar yılın son indiriminde büyük kampanyalarla oldukça uygun fiyatlı olacak. Yıldönümü hediyeleri ve doğum günü hediyelerini de Black Friday‘de satın alarak indirim sezonundan karlı çıkabilirsiniz, ya da yeni evli arkadaşlarınız için kullanışlı bir ev hediyesi satın alabilirsiniz! Yani olasılıklar bitmiyor, Black Friday hem sizi hem de sevdiklerinizi yıl boyunca mutlu etmeye devam ediyor.

Black Friday'in En Büyük Fırsatları

Black Friday indirimleri bu sene de size kazançlı alışveriş fırsatlarını sunmaya devam edecek. Black Friday indirimlerinden en etkili şekilde yararlanmak için gözünüzü açık tutmayı unutmayın! Black Friday‘in çılgın indirimlerinde ürünler çabucak tükenebilir! Bu yüzden istediğiniz ürünlere sahip olmak için elinizi çabuk tutmalı ve ne istediğinizi bilmelisiniz! Teknosa'nın Tekno Cuma avantajlarından en verimli şekilde yararlanmak için kendinize bir alışveriş listesi hazırlamayı unutmayın! Alışveriş listenizdeki ürünleri Kara Cuma'dan önce tarayıcınıza kaydederek anında kolaylıkla ulaşabilirsiniz ve sepetinize hemen ekleyebilirsiniz. Black Friday‘in en önemli noktası kararlı olmaktır, bu nedenle eğer iki telefon ya da televizyon modeli arasında kalırsanız, mutlaka Kara Cuma'dan önce ikisini karşılaştırın! Teknosa'nın ürün karşılaştırma özelliği ile arasında kaldığınız iyi ürünün özelliklerini kolayca karşılaştırabilir, kararınızı rahatça verebilirsiniz. Black Friday‘de farklı ürünler farklı kampanyalara tabii tutulabilir. Örneğin telefonlar ve küçük ev aletleri indirime girerken beyaz eşyalarda kargo kampanyaları olabilir. Alışverişinizi de bu kampanyalar doğrultusunda yapmak en doğru seçim olacaktır. Tekno Cuma kampanyaları ile indirime girecek binlerce ürün arasından son model bir akıllı telefon, dev ekran bir televizyon, yüksek performanslı masaüstü bilgisayarlar ve laptoplar, büyük kapasiteli beyaz eşyalar, elektrikli ev aletleri ve daha birçok ürün ihtiyaçlarını avantajlı şekilde satın almak isteyenler, hayallerini süsleyen ürünlere sahip olmak isteyenler ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkesi 29 Kasım cuma günü Teknosa'da bekliyor olacak.

Black Friday En Büyük İndirimleri Teknosa'da

Teknosa, 2019'da da Tekno Cuma ile en büyük kampanyaları yine sizinle buluşturuyor! Binlerce üründe duyulmamış indirimler, görülmemiş avantajlar sizleri bekliyor olacak. Yani teknolojik ve elektrikli tüm aletlerde ihtiyacınız ve istediğiniz ne varsa, büyük indirimlerle kolaylıkla satın alabilirsiniz! Hayallerinizi süsleyen, büyüleyici fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz, doyasıya kesintisiz oyunlar oynayabileceğiniz son model akıllı telefonlarda Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo gibi öncü markaların telefonlarını büyük indirimler ve ödeme avantajları ile satın alabilirsiniz. Evinizin havasını değiştirmeye ihtiyacınız varsa, oturma odanızı bir sinema salonuna dönüştürmek istiyorsanız, sinema salonunun görüntü ve ses kalitesini hayatınıza taşımak istiyorsanız dev ekran televizyon ve ses sistemlerindeki kampanyaları kaçırmayın. Beyaz eşyalardaki kampanyalar ile eskilerden kurtulup yerlerine yenilerini getirin! Eskiyen bulaşık makinenizin yerine yepyeni ve güçlü bir bulaşık makinesi, sığamadığınız, küçük buzdolabınız yerine geniş ve ferah, çift kapaklı birbuz dolabı alabilirsiniz. En güzel yemekleri, tatlıları ve ekmekleri pişirebileceğiniz, kendi kendini temizleyebilen son teknoloji ankastre fırınlardan kıyafetlerinizi sizden daha iyi tanıyan çamaşır ve kurutma makinalarına kadar bir beyaz eşyadan beklediklerinizden daha fazlasını yapabilen beyaz eşyalar bu sene de Teknosa Tekno Cuma ile benzersiz kampanyalarla satın alınabilecek. Elektrikli ev aletlerinde de indirimler tam gaz devam ediyor olacak! Eski, toz tutan, gürültülü elektrik süpürgeniz de yenilenmeyi hak ediyor! Dünyaca ünlü markaların toz tutmayan ve gürültüsüz elektrik modelleri ile temizlik deneyiminizi tamamiyle değiştirebilirsiniz. Mutfakta bir numaralı yardımcılarınız olan tost makineleri, mutfak robotları, blenderlar, ile en lezzetli tostlar, yemekler, soslar, salçalar ve smoothilerin yapımı da artık çok kolay olacak! Özellikle mutfağa ilgili olan sevdiklerinize hediye etmek, yemek yapma deneyimlerini bir sonraki boyuta taşımak için sıkça kullanacakları mutfak robotlarını, blenderları ve ayaklı mikserleri incelemeyi unutmayın!

(40)

omerbozalan 1981 doğumluyum. Üniversite eğitimimi, Sakarya Ünv. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliğini bitirerek tamamladım. Ayrıca C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanıyım. 2014 Nisan ayında Adobe Dreamweaver CS6 Kitabımı yayınlayarak tüm bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Kendimi Web Tasarım, Grafik Tasarım, Donanım konusunda hâlâ geliştirmekteyim.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.